Ομιλία με θέμα “Alternative IP strategies to support R&D efforts" | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΒΙ)

 
Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε: April 03, 2017 11:17

Ο ΟΒΙ διοργανώνει ομιλία με θέμα “Alternative IP strategies to support R&D efforts”, στις 4 Απριλίου 2017 και ώρα 18.00 στο Innovathens (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει ο επίσημος προσκεκλημένος του ΟΒΙ κ.James Love[1], Director of Knowledge Ecology International (KEI). Ο κ.Love έχει μεγάλη εμπειρία ως σύμβουλός διεθνών οργανισμών και εθνικών κυβερνήσεων, σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας, προώθησης της καινοτομίας, διαχείρισης διανοητικών αγαθών (πατεντών, πνευματικών δικαιωμάτων, λογισμικού, πληροφορίας κλπ), χρηματοδότησης R&D, φαρμακευτικής πολιτικής και τιμολόγησης φαρμάκων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τεθούν και θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της Διανοητικής Ιδιοκτησίας και των προκλήσεών της.
Η ομιλία απευθύνεται σε νομικούς, ερευνητές, εκπροσώπους θεσμικών φορέων ανάπτυξης καινοτομίας και χάραξης πολιτικής, φοιτητές, οικονομολόγους, συμβούλους επιχειρήσεων, κ.α.

Η παρακολούθηση της ομιλίας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Η ομιλία του κ. James Love θα είναι στα αγγλικά χωρίς διερμηνεία.

Το πλήρες πρόγραμμα επισυνάπτεται.
Link εκδήλωσης: http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=21&ncode=632

Επιστροφή 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.