Εκδήλωση “Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα” Youth Entrepreneurship In Greece

 
Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε: December 18, 2017 09:50

Ο νεανικός οργανισμός Hellenic Youth Participation, σε συνεργασία με το Arte Ego Foundation στην Πολωνία και το Natur Kultur στην Γερμανία, διοργανώνει την εκδήλωση “Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα”. Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει και ενθαρρύνει τους νέους να ξεκινήσουν την υλοποίηση της δικής τους επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και να μπορέσουν να τη μετατρέψουν σε μια βιώσιμη επιχείρηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 17:30 με 20:30, στο Orange Grove, στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, Αθήνα 106 74 (Χάρτης), που βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο).

Υπάρχουν εκπαιδευτικά ή χρηματοδοτικά προγράμματα που υποστηρίζουν τους νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα; Αν ναι, ποιά είναι αυτά; Ποιές είναι οι ευκαιρίες και ποιές οι δυσκολίες ενός νέου επιχειρηματία στην Ελλάδα;

Έλα στο Orange Grove την Τετάρτη για να συζητήσουμε για όλα!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση από τις ιδρυτές της Hellenic Youth Participation για ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής νέων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά την Ευρώπη.
- Παρουσίαση θερμοκοιτίδας Orange Grove
- Παρουσίαση για τις ευκαιρίες και δυσκολίες της Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
- Παρουσίαση από τον πρόεδρο του Academy of Entrepreneurship για το Erasmus+ για Νέους Επιχειρηματίες - Άμεση Επικοινωνία και Συζήτηση με νέους επιχειρηματίες που μας μιλάνε για την επιχειρηματική τους ιστορία και ιδέα (δυσκολίες, προκλήσεις, επιτυχίες, μελλοντικά σχέδια) - Ενημέρωση για ιδιωτική και δημόσια χρηματοδότηση - Networking μεταξύ νέων επιχειρηματιών και μεταξύ νέων επιχειρηματιών και επισκεπτών εκδήλωσης

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση ή start-up, νέους που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης ή επαγγελματικής απασχόλησης και νέους επιχειρηματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της επιχειρηματικής τους πρωτοβουλίας.

Η Hellenic Youth Participation (HYP) είναι μία KOIN.Σ.ΕΠ. , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε από εθελοντές και έμπειρους youth leaders με σκοπό την εκπαίδευση και ενδυνάμωση των νέων. Οι δράσεις της έχουν κεντρικό γνώμονα την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσα από βιωματικές, διαφοροποιημένες και μη τυπικές δραστηριότητες σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Μην χάσετε την εκδήλωση “Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα” την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017!

Η εκδήλωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Orange Grove και την ευγενική χορηγία των G4S - ασφάλεια χώρου, SWEN Travel, Red Bull, Σκλαβενίτη και πολλών άλλων ακόμη.
Ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα φιλοξενηθεί είναι 80.
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ
Δήλωση Συμμετοχής: Αίτηση Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα (https://www.eventbrite.com/e/41083987312?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=listing)

Θα προσφερθούν σνακ, αναψυκτικά & νερό.

Επιστροφή 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.