ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 15 νεοφυείς επιχειρήσεις & 200 φοιτητές συμμετείχαν στην "Ημέρα Καριέρας Startups" της ΜοΚΕ ΟΠΑ

 
Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε: April 26, 2018 14:41

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η “Ημέρα Καριέρας Startups” από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ACEin.

Event

H "Ημέρα Καριέρας Startups" διοργανώνεται από τη ΜοΚΕ του ΟΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια, φέρνοντας σε επαφή πάνω από 800 φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ με περισσότερες από 80 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Τη φετινή εκδήλωση υποστήριξε η CollegeLink που εξειδικεύεται στην εύρεση εργασίας νέων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 νεοφυείς επιχειρήσεις και περίπου 200 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, και απόφοιτοι του ΟΠΑ. Παράλληλα με τις συναντήσεις, οι φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος από εξειδικευμένους συμβούλους των εταιρειών Imw και Βιογραφικό Reloaded.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Καθηγητής Βλάσης Σταθακόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΟΠΑ, και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη, Υπεύθυνη της ΜοΚΕ του ΟΠΑ, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με φοιτητές, αποφοίτους, και εταιρείες.

Χρυσοί Χορηγοί: OSEVEN, Syncbnb, toorbee, yuboto, zone page.

Ασημένιοι Χορηγοί: blueground, e-satisfaction, insurancemarket, ISMOOD, ProcureShip, reprise, quintessential, Ατζέντα Γάμου, Εναλεία.

Untitled

Περισσότερες πληροφορίες
Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δ/νση: Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα
Τηλ.: 210 8203803
E-mail: mke@aueb.gr
www.mke.aueb.gr 

Επιστροφή 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.