Τί συμβαίνει;

 
 • 12
  May

  Για όγδοη συνεχή χρονιά, οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στις 12 Μαΐου 2011, με θέμα: "Επιχειρηματικότητα, Εξωστρέφεια και Νέες Τεχνολογίες".

  Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του πανεπιστημίου συμμετέχει με τη συνδιοργάνωση των plenary sessions, προσκαλώντας νέους επιχειρηματίες για να εκθέσουν τις εμπειρίες της πορείας τους.

  Οι ομιλίες, οι ανοικτές συζητήσεις αλλά και οι παρουσιάσεις των εργασιών που θα γίνουν προσφέρουν πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για ενημέρωση, επιμόρφωση αλλά και δυνατότητες προσωπικής προσέγγισης ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Σας ενθαρρύνουμε να τις παρακολουθήσετε!

  Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

  Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

  Mathitikos Diagwnismos Afisa


  Περισσότερα: http://fsdet.dmst.aueb.gr/

Δείτε το ημερολόγιο

Σχετικά events
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.