Τί συμβαίνει;

 
 • 14
  Jan

  Ο Διεθνής Επιχειρηματικός Διαγωνισμός για Φοιτητές (Global Student Entrepreneurs Awards - GSEA) ανακοίνωσε, ότι το Παράρτημα Αθηνών του EO θα διοργανώσει Διαγωνισμό στις 3 Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία της Tripsta S.A., του κορυφαίου διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου της Νότιας Ευρώπης.

  Το GSEA, είναι το πρώτο πρόγραμμα Βραβείων που αναφέρεται σε φοιτητές-επιχειρηματίες. Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω Διαγωνισμός δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ των ιδίων και των επιχειρηματιών-κριτών. Με την πάροδο των ετών, όλοι οι εκάστοτε συμμετέχοντες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας με έσοδα εκατομμυρίων. Οι φοιτητές που επιτρέπεται να λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί σε κάποιο αναγνωρισμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Επιπλέον, επιβάλλεται να είναι υπεύθυνοι για μία επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε λειτουργία για τουλάχιστον έξι (6) συνεχόμενους μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://gsea.org/who-is-eligible/.

  Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων, οι φοιτητές που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το «επιχειρηματικό τους όραμα» μπροστά στους κριτές. Ο νικητής θα συμμετάσχει στους τελικούς του GSEA όπου θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους φοιτητές/επιχειρηματίες του κόσμου και θα διεκδικήσει πάνω από 400.000 δολάρια.

  Η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου 2018. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή φόρμα εδώ: www.GSEA.org/apply.


Δείτε το ημερολόγιο

Σχετικά events
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.