9ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ (2012)

 

Στις 10 Μαΐου 2012 διοργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας .

9ο FsdetΣτόχος του 9ου ΦΣΔΕΤ με θέμα «Επιχειρώντας με επίκεντρο τον άνθρωπο» ήταν να αποτελέσει μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών. Η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις αποτέλεσαν το επίκεντρο αυτού του συνεδρίου. Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του 9ου φοιτητικύ συνεδρίου ΔΕΤ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 2 κεντρικά πάνελ με προσκεκλημένους νέους επιχειρηματίες και φοιτητές δραστήριους σε θέματα επιχειρηματικότητας, που διοργάνωσε η ΜοΚΕ του ΟΠΑ.

Plenary 1: «Επιχειρώντας: Το παρόν»

Plenary 2: «Επιχειρώντας: Το μέλλον»

 
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.