Έρευνα Επιχειρηματικών Προθέσεων

 

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έρευνα Επιχειρηματικών Προθέσεων και στα Βιωματικά Εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας

Βοηθήστε μας να βρούμε τί οδηγεί τους αποφοίτους ΑΕΙ στην επιχειρηματικότητα ως επιλογή καριέρας και
Λάβετε μέρος στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας ως μέλος ή ως μέντορας!

Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ταιριάζει στο προφίλ σας!
(μέγιστος χρόνος συμπλήρωσης: 10 λεπτά)

Εφόσον είστε απόφοιτος/η ΑΕΙ:

Α) έαν έχετε ήδη ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο: http://goo.gl/forms/Lq7RziDEYK

Β) εάν όχι, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο: http://goo.gl/forms/jiZYjjWe6C

Το ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο έργο «Ενισχύοντας τις Επιχειρηματικές Προθέσεις των Νέων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης – Εθνική Υπηρεσία και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση».

Τόσο τα αποτελέσματα της έρευνας, όσο και την πρόσκληση για να συμμετάσχετε στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας που θα πραγματοποιηθούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την άνοιξη του 2015*, -εφόσον το επιθυμείτε-, θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες και επίκαιρη ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου «Ενισχύοντας τις Επιχειρηματικές Προθέσεις των Νέων» μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!

* Στα εργαστήρια μπορούν να λάβουν μέρος α) απόφοιτοι ΑΕΙ ως 30 ετών ως συμμετέχοντες και β) απόφοιτοι ΑΕΙ που έχουν ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα ως μέντορες.

Ein Logo(Rgb)  Yia El Logo Ggng

 
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.