Προαναγγελία Διαγωνισμού 2016

 

Προαναγγελία 6ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος το πανεπιστήμιό μας θα υλοποιήσει τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας!

Τα προηγούμενα χρόνια περισσότεροι από 400 φοιτητές και απόφοιτοι του ΟΠΑ έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό και έχουν εκπονηθεί περισσότερα από 120 πλήρη επιχειρηματικά σχέδια! Πολύ αξιόλογες ομάδες κατάφεραν να ξεκινήσουν με επιτυχία επιχειρηματική δράση, όπως οι ομάδες Bloode και Peripatos που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό του 2015!

Ήδη οι νέες ομάδες που αναπτύσσουν ιδέες για κοινωνικές επιχειρήσεις έχουν αρχίσει δουλειά, με τις δράσεις που διοργανώσαμε στην αρχή του εξαμήνου σε συνεργασία με το Impact Hub Athens και το εργαστήριο USE και τις Επίκουρες Καθηγήτριες Ο.Κυριακίδου και Ε.Σαλαβού!

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων και δράσεων που θα υλοποιηθούν στους επόμενους μήνες για την προετοιμασία και την υποστήριξη των νέων ομάδων μας που θα αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Σημειώνοντας ότι η υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών στην Α’Φάση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί πριν τις διακοπές του Πάσχα, σας προσκαλούμε να μείνετε συντονισμένοι με τα μέσα ενημέρωσής μας (ιστοσελίδα ΜοΚΕ και σελίδα στο facebook) για να ενημερωθείτε για τις προσεχείς δράσεις μας!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις 17:30 απόγευμα για να συζητήσουμε με τους ειδικούς από το εξωτερικό τρόπους για να ξεκινήσει κανείς εύκολα και οικονομικά την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

 
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.